EI KESÄÄ ILMAN PESÄÄ!

Tervetuloa Peltopellelle pesää -ohjelman sivuille! Kyseessä on uusi kotimainen paritussarja kaikkien maajussien ystäville. Ohjelman kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin Youtubessa kesäkuussa 2010 ja lisää on tulossa.

PS. Älkää ottako tosissanne!


Jaksot:

Sarjan kolmessa ensimmäisessä jaksossa tutustumme maalaisjuntti Valtoon, joka epätoivoisesti etsii naista itselleen. Valto asustaa maatilalla isänsä ja äitinsä luona Tuukkalan kylässä Mikkelissä ja toivoo löytävänsä ahkeran, työntekoa arvostavan emännän täyttääkseen aukot elämässään. Valton harrastuksiin kuuluu eläimet, lukeminen sekä panimotoiminta. Käykö valtolla flaksi? Katso jaksot Youtubesta:

Peltopellelle pesää - Valto, jakso 1
Peltopellelle pesää - Valto, jakso 2
Peltopellelle pesää - Valto, jakso 3

Neljännessä jaksossa menemme Vainikkalan kylään, jossa asustaa luonnonystävä Otto. Otto on rehellinen mies ja tykkää luonnollisista asioista. Otto sekä hänen puoliaan ohjelmassa pitävä, Oton paras kaveri Keijo on myös ahkera kulttuurimatkailija. Katso jakso Youtubesta:

Peltopellelle pesää - Otto

Viidennessä jaksossa olemme Valton kanssa viettämässä päivää maatalousmessuilla, josta Valton kyytiin lähtee myös uusi ajopeli sekä kaikkea muuta kivaa.

Peltopellelle pesää - Valto maatalousmessuilla

Sarjan kolmessa viimeisimmässä jaksossa karismaattinen landepaukku Urpo etsii sosiaalista sielunkumppania vauhdikkaaseen elämäänsä. Onko naisia jonoksi asti? Katso jaksot Youtubesta!

Peltopellelle pesää - Urpo, jakso 1
Peltopellelle pesää - Urpo, jakso 2
Peltopellelle pesää - Urpo, jakso 3


Mitä jäi käteen?

Ilona

Ilona: "Ei haitannut yhtään vaikka jäin rannalle ruikuttamaan. Valto oli ihan juntti!! Haisi lannalle eikä saanut sanaa suustaan. Kesää on jäljellä ja bisse maistuu hyvälle. Sopiva peltopelle löytyy varmasti vielä!"

Vuokko

Vuokko: "Unelmani murskattiin! Olisin halunnut jäädä Valton luo. En toivu ikinä tästä! Hän olisi ollut täydellinen mies minulle. Haluaisin niin päästä maatilalle raatamaan aamusta iltaan."

Valto

Valtolla on edelleen haku päällä: "Leena olikin pettymys. Pesää pitäisi saada ja löytää uusi emäntä."

Kiinnostuitko? Laita Valtolle postia: peltopellellepesaa@gmail.com
Jos haluat osallistua ohjelmaan tai ottaa yhteyttä ohjelmaan osallistuneisiin, laita postia osoitteeseen: peltopellellepesaa@gmail.com